Alla inlägg den 3 juni 2011

;-)

Av ♥ Mira ♥ - 3 juni 2011 23:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av ♥ Mira ♥ - 3 juni 2011 23:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

WoW

Av ♥ Mira ♥ - 3 juni 2011 23:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

;-)

Av ♥ Mira ♥ - 3 juni 2011 23:57
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

:-)

Av ♥ Mira ♥ - 3 juni 2011 23:57
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av ♥ Mira ♥ - 3 juni 2011 23:53

Dagens Roligaste:

Att Sverige matchen emot Moldavien med 4-1! :-)

 

Dagens Aktivitet:

Bara mys och gos med min fina Pojkvän från det vi vaknade och fram tills nu..! ;-)

 

Dagens Godis:

Färska jordgubbar och glass! ;-)

 

Dagens Pussgurka:

Min underbara Pojkvän, som kan detta här med att pussas och kyssas! ;-)

 

Dagens SMS:

Från en som man inte har haft kontakt med år och dar! :-)

 

Dagens Mat:

Pasta och ost- & skinkgräddsås & våran special sallad!

 

Dagens Återseénde:

Gamla deltagare kom in till en allra sista fest med finalisterna Simon, Martin och  Peter, kul att se vissa av dom igen! :-)

 

 

Dagens Frisyr:

Liiiite knullruffs..! ;-)

 

Dagens Motion:

Inte mycket förutom.. Det vill ni inte veta! ;-)

 

Dagens Upptäckt:

Att Grease-stjärnan Jeff Conaway är död efter sviterna av en överdos som han tog den 11 maj och han blev bara 60 år! :-(

R.I.P 


 

Av ♥ Mira ♥ - 3 juni 2011 22:09

I förra veckan gick Tv 4 ut om att Gökhan "Gurkan" Gasi  från årets Big Brother är aktuell för nästa säsongen av Fångarna På Fortet men efter polisnanmälan om olaga hot börjar Tv 4 tveka om Gurkans medverkan i Fångarna På Fortet och menar att det ska kännas bra för alla personer.

 

Nu ska Tv 4 granska den populäre dokusåpastjärnans agerande närmare och säger att folk är i sin rätt att anmäla folk för vad som helst men vi är ingen domstol så vi kommer inte att döma folk.

Där emot kommer Tv 4 att bedöma från fall till fall hur vi ska hantera anmälningen och det har inte Tv 4 hunnit titta närmare på!

 

Kan bli intressant hur det blir med Gurkan och hans medverkan i Fångarna På Fortet och hur det går i anmälan emot honom och om han åker dit på det..!


 

Av ♥ Mira ♥ - 3 juni 2011 21:21

Nu på söndag avgörs Big Brother-tävlingen och det är tre deltagarna Simon Danielsson, Martin Granetoft och Peter Orrmyr  för upp om titeln och en halv miljon kronor.

 

Men Tv 11 är i kris och flera deltagare bojkottar Big Brother-finalen och produktionen har svårt att komma överrens med deltagarna och bla. Gurkan Gasi säger att han inte sätter sin fot där, inte så länge Peter Orrmyr är där.

 

Tittarna ser fram emot att få se hela Big Brother-gänget samlat när den populära dokusåpan avgörs och vinnaren koras nu på söndag men Tv 11 lämnar ett helt nytt besked att det är flera av deltagarna som inte kommer att delta i finalen av olika anledningar och det är mellan oss och deltagarna säger Erik Sidung, pressansvarig för Big Brother.

 

Gurkan säger att han inte kommer att vara på plats och det är ett beslut som han själv har fattat och han uppger också om ett stor missnöje blad de övriga deltagarna kring hur finalen hanterats av Tv 11.

 

Gurkan fortsätter med att säga att de måste vara där och det känns jävligt tråkigt och att Tv 11 har bokat sämsta stället till efterfesten och det är ingen som är nöjd med det.

 

Deltagarna och det kontrakt som de har säger att de måste vara på plats på finalen men att vissa deltagare kommer att hoppa över det  och Gurkan säger att vi deltagare har alltid varit slavar och det är Big Brother som bestämmer och vad ska vi göra... Det är tyvärr så det fungerar i den här branschen.

 

Cilla Domstad är också en av de deltagare som valt att inte komma på finalen och hon är mycket fåordig och vill inte prata om sitt deltagande i dokusåpan men uppger att hon mådde dåligt av programmet och hon tänker inte gå på finalen  och hon mådde väldigt dåligt av programmet!

 

Ja, det är ju väntat att vissa deltagare känner så här och det är ju helt klart att produktionen och de ansvariga har skött detta här och dokusåpan under all kritik och att det har varit helt åt helvete med vissa saker och ting i årets upplaga av Big Brother!

 

Nu kommer efterspelet...!

Kan bli intressant att följa!


 

Presentation


Jag svär på min mammas grav lilla hjärtat, detta här handlar om mig och mitt liv och superduper icecoola saker, allt från Pojkvännen, mitt liv, musik, roliga saker till sanningar, respekt, ödmjukhet och kärlek! ;-)


Omröstning

Vilken är din drömsemester på två veckor?
 En temaresa
 Golfresa
 Cykelsemester
 Motorcykelsemester
 Husbilssemester
 Husvagnssemester
 Sol- & badsmester
 Storstadssemester
 Semester på landet
 Fjällsemester
 Exotisk semester
 Fisketursemester
 Dyksemester
 Kultursevärdighetssemester

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Smultronställen

RSS

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Lilla Hjärtats GB!

Bloggtrafik.nu Mer Trafik.se

   

Tracker

eXTReMe Tracker

Bloggvärde


Ovido - Quiz & Flashcards