Direktlänk till inlägg 11 maj 2011

Katerina Kazelis Om Pojkvännens Otrohet & Sexsvek!

Av ♥ Mira ♥ - 11 maj 2011 14:02

Katerina Kazelis blev utröstad nu i söndags på veckofinalen efter närmare 3 månader inne i huset och när hon  kom ut så förväntade hon att hennes  nära och kära  skulle vara där, men det var ingen där att möta henne. Hennes  mamma var så säker på att hon  inte skulle åka ut, så hon åkte för en gångs skull inte upp.

 

När hon steg utanför portarna så möttes hon av en stor chock. Hennes pojkvän hade gjort slut och hon hade inte en aning.

 

Anledningen?

 

Pojkvännen hade blivit besatt av att titta på tv och hennes liv i huset och han slutade att sova bara för att följa henne inne i Big Brother-huset!

 

När Katerina hade kommit ut hur huset och Katerina frågade vart mannen i hennes liv var, han som skulle vara "den rätte", så var svaret att ingen visste och att han inte hade ringt.

Så Katerina ringde upp honom och det enda han svarade var:

 

"- Jag sover."

 

Vad som fick pojkvännen att bryta upp visade sig vara aktiviteten under de 78 dagar som Katerina var inlåst i Big Brother-huset. Pojkvännen blev för engagerad i programmet och kunde inte sluta titta och satt uppe på nätterna och det blev omöjligt att jobba.

 

Katerina känner sig mycket jätte orättvist behandlad, för hon gjorde allt han för honom och det han hade sagt åt henne att göra i huset.

 

Pojkvännens kravlista var att hon fick kyssa tjejer men inte killar och det höll Katerina.

Hon fick inte sova i samma säng som någon och det höll Katerina också!

 

Pojkvännen  sa aldrig att jag inte fick shaka ass och fest och hon känner sig verkligen backstabbad av honom och de andra deltagarna!

 

Katerina har fått frågan om hennes ex är en bra kille och det ges en lång tvekan till svar... Till slut säger hon:

 

"- Nja, han är finkänslig och  empatisk, men lite väl svartsjuk. Det blir stor oblans då, och det fungerar inte."

 

Katerina har fått frågan också om pojkvännen har träffat någon annan och det svarar hon att det vet hon inte. Hon har frågat honom om det och då sa han bara att hon inte hade något med det att göra och att dom har gått vidare.

 

Bara några dagar efter att Katerina hade lämnat Big Brohter-huset fick hon reda på pojkvännens sexsvek och att han bedrog henne under tiden hon var inne i Big Brother-huset.

 

Pojkvännen har vid flera tillfällen under Katerinas tid i huset haft sex med andra kvinnor!

 

Katerina säger att han är den största Judas av alla!

 

På tisdagseftermiddagen nåddes Katerina av det fruktasvärda beskedet att hennes pojkvän inte bara gjort slut med henne, på köpet hade han även haft sex med andra kvinnor.

 

Katerina säger att han träffade andra tjejer och hade sex med dem när hon var inne i huset!

 

Innan Katerina gick in i Big Brother-huset ska hon tillsammans med pojkvännen haft ett långt samtal där de gjort en tydlig överenskommelse om vilka regler som gällde under tiden hon befann sig i huset.

 

Hon fick inte sova eller hångla med andra killar och det gjorde hon aldrig. Hon hånglade med tjejer och det fick hon.

Dessutom förbjöd han inte henne att dansa på fester!

 

Motsvarande regler gällde även för pojkvännen. Men han fullkomligt struntade i det! Utan några hämningar bröt han emot kärleksdealen!

 

Katerina säger att det är jävligt mycket dubbelmoral över det hela!

Att pojkvännen psykar henne innan hon går in i huset och ber mig att inte göra något och att han skulle vara trogen!

Och när hon kommer ut så får hon höra detta!

 

Katerina mår under omständigheterna bra trots det gigantiska sexsveket och säger själv att hon mår okey!

 

Pojkvännen sa till en början ha varit besatt av Big Brother coh såg det dygnet runt på internet men efter en månad slutade han titta och för honom var det även synonymt med att göra slut.

 

Men inte enligt Katerina som är mycket upprörd och säger att har man lovat någon sådant så borde man vänta ut den personen och berätta att man vill sluta ses när vi träffas och sedan gå vidare!

 

Katerina har en hälsning till sin pojkvän:

 

"- Din kuk kommer inte att falla bort om du väntar en månad till!"

 

Katerina säger också att om pojkvännen ser henne på stan så ska han omedelbart vända om, detta handlar inte om att hota eller skrämma honom utan det handlar om att hon inte vill träffa honom!


 

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av ♥ Mira ♥ - 8 maj 2012 15:30


      Dagens Gott & Blandat:   Trickshot: Artistic Pool Trick Shots   Därför:   Detta här är urproffsigt och läckert och jag har alltid gillat sånt här när det görs tricks vid biljardbordet! :-)   Titta & Njut av superduper ...

Av ♥ Mira ♥ - 8 maj 2012 13:15


      Dagens Låt:   Debbie Gibson  -  Shake Your Love   Därför:   Detta här är ren 80-tals nostalgi-tripp och Debbie Gibson var poppis då och här är en av mina favvolåtar på den gamla goda tiden, lyssna och njut! ;-)     ...

Av ♥ Mira ♥ - 24 juli 2011 02:00


      Amy Winehouse är död och hon blev bara 27 år gammal.   Ofta talar man om att 27 är den ålder då flest musikstjärnor har avlidit och  böcker har skrivits om det och det har gjorts listor om vilka som har avlidit vid 27 år gammal.  ...

Av ♥ Mira ♥ - 23 juli 2011 22:09

    Här är underbara icecoola Amy med min absoluta älskingslåt  Tears Dry On Their Own!   R.I.PAmy Winehouse14 Sept 1983 - 23 Juli 2011 :-((((((( Amy kommer alltid att finns i mitt hjärta och hela världen minnas hennes storhet i musike...

Av ♥ Mira ♥ - 22 juli 2011 21:40

  Innan du dömer mig:   Ta på dig mina skor!Gå samma gator som jag gått!Bearbeta förlusten av människor jag förlorat!Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit!   Snubbla på alla stenar som jag snubblade på!Res dig alltid upp ig...

Presentation


Jag svär på min mammas grav lilla hjärtat, detta här handlar om mig och mitt liv och superduper icecoola saker, allt från Pojkvännen, mitt liv, musik, roliga saker till sanningar, respekt, ödmjukhet och kärlek! ;-)


Omröstning

Vilken är din drömsemester på två veckor?
 En temaresa
 Golfresa
 Cykelsemester
 Motorcykelsemester
 Husbilssemester
 Husvagnssemester
 Sol- & badsmester
 Storstadssemester
 Semester på landet
 Fjällsemester
 Exotisk semester
 Fisketursemester
 Dyksemester
 Kultursevärdighetssemester

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Smultronställen

RSS

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Lilla Hjärtats GB!

Bloggtrafik.nu Mer Trafik.se

   

Tracker

eXTReMe Tracker

Bloggvärde


Ovido - Quiz & Flashcards